Brit Floyd

De har kallats världens bästa Pink Floyd show och sålt mer än 50 miljoner biljetter över hela världen. När de nu återvänder till Sverige för en exklusiv konsert i Dalhalla den 4 augusti är det med sin hittills mest påkostade scenshow, “Immersion World Tour 2017”.

Detta blir en konsertupplevelse utöver det vanliga med HD-ljud, en fantastisk ljusshow i
vilken man investerat miljontals US Dollars och en toppmodern videodesign. Det är ingen vild gissning att man kommer att utnyttja möjligheterna att göra något unikt med Dalhallas fantastiska miljö.

Brit Floyd kommer att bjuda på favoritögonblick från The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, The Wall och The Division Bell.

Man kommer också att ägna en särskild hyllning till albumet Animals, som firar 40 år i år, med en fantastisk tolkning av Dogs liksom en lång rad av andra Pink Floyd pärlor.

Brit Floyd har blivit ett fenomen och betraktas allmänt som världens största levande hyllning till Pink Floyd.

De har i detalj gjort allt som musikalisk rutin och modern teknik tillåter för att återskapa en så mäktig och trovärdig Pink Floyd-upplevelse som möjligt.

Troget har man med pompa och ståt återgivit 1994 års Division Bell tour, komplett med stor rund skärm, mängder med rörlig ljusdesign, lasers, gummibåtar och teatraliska effekter.

Brit Floyd är verkligen så nära ett fans kan komma för att få uppleva det magnifika i att se Pink Floyd live.

Den nya “Immersion World Tour 2017” ser ut att bli Brit Floyds mest ambitiösa och bästa produktion hittills.

Denna show är både för hängivna Pink Floyd-konnässörer såsom nya beundrare. Den är något man helt enkelt måste uppleva.

4 augusti
21:00
BOKA BILJETT

Hemsida: https://www.britfloyd.com/

Information

Biljettpriser

Blå: 750 kr

Grön: 650 kr

Röd: 650 kr

Gul: 750 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom våra biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00

Visit Dalarna 0771 - 62 62 62