fbpx

CHORUS NIGHT MED THE MAMAS

Chorus Night flyttas till 2021

I den rådande situationen måste vi alla ta vårt ansvar för att minimera smittspridning av corona. Vi på Dalhalla gör allt vi kan för att agera ansvarsfullt och följer självklart myndigheternas direktiv och rekommendationer. Vi har därför tagit det tunga beslutet att flytta fram Chorus Night med The Mamas till den 5 juni 2021. Din nuvarande biljett är giltig för Chorus Night 2021.

Tack för din förståelse och varmt välkommen 2021!

 

 

Välkommen till en unik galakonsert i Dalhalla när Chorus Night intar scenen. Under ledning av Chorus Night-grundaren och dirigent Thomas Sjöström kommer en gigantisk kör att bjuda på en musikupplevelse utöver det vanliga.  Solisterna, Mello-aktuella The Mamas och operatenoren Glenn Kjellberg sprider extra stjärnglans över kvällen och publiken kommer att guidas
genom musikhistoriens mest älskade hits. Missa inte en oförglömliga kväll med pampig kör- och stämsång!

CHORUS NIGHT
Körprojektet Chorus Night startades 2011 av Thomas Sjöström. Chorus Night-kören är ingen fast kör med regelbundna rep, utan en projektkör som övar inför de olika konserterna, körsångarna varierar således från gång till annan, även om många återvänder varje år.

Kören är öppen för alla, men körvana och god notläsningsförmåga krävs. Chorus Nights popularitet växer stadigt och beror på stor del på den särskilda ”Chorus Night-atmosfären” som präglas av glädje, värme, omtanke och professionalism.

Vill du delta i kören denna unika kväll? Läs mer om Körfestivalen och anmäl dig här.

THE MAMAS

The Mamas är gruppen som slog igenom över en natt som körsångerskor till bidraget John Lundvik och hans låt Too late for love i svenska Melodifestivalen 2019. Resultatet blev slående! Inte bara för John utan även för The Mamas och de sjöng tillsammans hem vinsten i finalen på Friends Arena.

Idag är The Mamas officiellt en grupp på 3 sympatiska superdivor – Ash Haynes, Loulou Lamotte & Dinah Yonas Manna. De har en talang utöver det vanliga. Sången är magi. Likaså scennärvaron. Drömmar kan bli verklighet och 2020 blir med största sannolikhet året då The Mamas tar Sverige och Norden med storm på allvar.

Just nu är The Mamas aktuella i 2020 års upplaga av Melodifestivalen. Den 1 februari vann The Mamas första deltävlingen och gick direkt till final med den egna låten Move, en modern uptempo poplåt med soul och gospelinslag. Den 7 mars ser vi dem i finalen på Friends Arena!

ASH HAYNES
Ash Haynes är amerikansk medborgare, från Washington D.C. 1996 inledde hon som 8-åring sin artistkarriär. Under åren har soul, r&b, gospel och country blivit hennes musikaliska fokus. Ash har turnérat med stora amerikanska stjärnor och namn som t.ex. The Barrett Sisters, countryartisten The Zack Brown band, R&B-artisten Glenn Jones och Tony Terry för att nämna några. Ash är en superstar i amerikansk förpackning som nu bor i Sverige för att göra karriär med sina Mamas.

LOULOU LAMOTTE

Loulou har med sin stora soulfulla popröst sjungit och underhållit i många olika sammanhang och samarbetat med många stora artister. Hon har ett Idoldeltagande i bagaget där hon för många blev en stor favorit. Loulou skriver låtar både till sig själv och andra och hennes kärlek till musiken är djup. Hon har haft äran att medverka med Malmö symfoniorkester, något hon beskriver som en barndomsdröm som gick i uppfyllelse och i Skåne är hon på hemmaplan och har en stark förankring på underhållningsscenerna runt om.

DINAH YONAS MANNA
Dinah har sin bakgrund inom jazz, soul, gospel och hip hop. Under de senaste åren har hon jobbat med många svenska och internationella storstjärnor. Bl.a. Katy Perry (studio), John Lundvik (mello-19) Jerry Williams (turné/show), Jonas Gardell (show/turné/mello-18), Jenny Wilson (turné/studio), Kristin Amparo (turné/TV), Nina Persson & A-Camp (live/TV), Eric Saade, Blacknuss, Rigo Pencheff, Syster Sol, Asha Ali, Lill Lindfors, Jocelyn Brown, Andreas Lundstedt, Timbuktu, Vincent Pontare & Beatifics, Music Is the Weapon m.fl. Dinah har varit yrkessångerska i närmare 20 år, körledare i 10 år och hon jobbar även som låtskrivare. Under åren har hon fått många TV-meriter och hon hittas på Spotify både som solo- och körsångerska.

GLENN KJELLBERG
Glenn Kjellberg är utbildad vid Teater- och Operahögskolan i Göteborg 2001-2004. Under studietiden sjöng han bl a titelrollen i Puccinis opera Edgar på Ystadoperan. Debuten ätgde rum 2005 på Folkoperan i Stockholm som Tybalt i Gounods Romeo och Julia. Med rollen som Pong i Turandot 2006 gästade Glenn Kjellberg GöteborgsOperan för första gången.

5 juni
2021
19.00
BOKA BILJETT

Hemsida: www.dalhallakorfestival.se

Information

 

 

Biljettpriser

Blå:

Gul: 495 kr

Röd: 495 kr

Grön: 495 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom vårt biljettombud.

TICKSTER 0771 47 70 70