Deep Purple

THE LONG GOODBYE TOUR

Från 1968 till idag har världen inom rockmusiken förändrats och världen har förändrats av rockmusiken. Rockband har kommit och gått men ett fåtal drakar har stått pall för tidens vindar. En av de allra största drakarna är brittiska Deep Purple. Med nya albumet ”InFinite” i bagaget, tar de sin The Long Goodbye Tour till Dalhalla för en exklusiv Sverigekonsert.

Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse och Don Airey är på väg tillbaka till Sverige. Det brittiska bandet är pionjärer när det kommer till modern rock och heavy metal, en genre man i allra högsta grad var med och formade. I snart 50 år har bandet varit aktiva – med över 120 miljoner skivor sålda och med slutsålda konserter världen över att stoltsera med. Nu är de dessutom aktuella med nya studioalbumet ”InFInite” som släpptes i april. Imponerande!

Världens mest kända introriff är lika enkelt som magiskt. Det finns få som inte känner igen inledningen av ”Smoke On The Water” – en av de största rocklåtarna genom tiderna. Men det är också bara en av alla skinande låtar i Deep Purples låtskatt, som nu är oerhört välfylld efter skivsläpp under sex decennier. Fansen kommer verkligen få allt de önskar, gamla klassiker som nya klassiker.

Uppgradera din upplevelse med ett MEET AND GREET VIP paket.
www.vipshowtix.com

23 juli
22.00
BOKA BILJETT

Hemsida: www.deeppurple.com

Information

Åldergräns 13 år

Sittande parkett BLÅ

Biljettpriser

Blå: 990 kr

Grön: 790 kr

Röd: 890 kr

Gul: 990 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom våra biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00

Visit Dalarna 0771 - 62 62 62