fbpx

DIGGILOO

Bästa Diggilooare,
Även om denna sommar inte blev som någon av oss hade tänkt sig, är vi otroligt glada över att kunna presentera nästa års artister – nämligen samma artister som 2020! Vi hoppas ni är lika glada som oss att alla följer med 2021. Vi ser fram emot ett fantastiskt Diggiloo i Dalhalla nästa sommar!

Vi vill också rikta ett varmt tack för er enorma förståelse och alla positiva kommentarer som ni gett oss efter vårt mail om att vi tyvärr måste flytta fram årets Diggilooturné. Det efter Coronavirusets framfart och regeringens beslut att förbjuda allmänna sammankomster med fler än 50 personer.

Din biljett till Diggiloo den 19 juli 2020 gäller för det nya datumet, 18 juli 2021!

 

“Kära Diggilooare,
Det är med otroligt tunga hjärtan vi skriver detta. Att det gått så långt att vi behöver ta det här beslutet. Men hälsan och säkerheten, för både personal och publik, är vår högsta prioritet och även om vi gjort allt i vår makt för att lösa detta är det bara att inse, denna sommar kommer det inte vara möjligt att genomföra Diggiloo på ett säkert sätt.

Du är det viktigaste vi har och alla ni som sitter i publiken är ju det som betyder allra mest för oss. Det är för er vi jobbar och sliter året runt, allt för att få ihop en minnesvärd kväll, att få se er glädje och entusiasm växa under kvällens gång för att fullkomligt explodera till den traditionella, musikaliska finalen i slutet av showen.

För bara ett par veckor sedan kändes det som att det fortfarande fanns ett visst hopp inför sommaren och vi jobbade på med all planering som vanligt. Vi startade igång de inplanerade repetitionerna och all rekrytering av personal var färdig. Att vi nu hamnat i det här läget är obegripligt och vi, liksom du förmodligen, känner en enorm besvikelse över att det inte blir en vanlig Diggiloo-sommar i år. Men vi vägrar ge upp hoppet om en ljusare framtid och en vardag som återigen går tillbaka till det normala, så även om det inte blir något Diggiloo i år har vi valt att inte tänka i termer som ”inställt”. Diggiloo 2020 är helt enkelt inte inställt – det är bara framflyttat till sommaren 2021!

Vi känner och lider med vår publik, men också med alla som skulle jobbat med detta. Alla föreningar runtom i landet som har Diggiloo som en stor inkomstkälla under årets gång, där vi är mer eller mindre avgörande för deras verksamhet. Vi tänker på alla våra artister, musiker, kreatörer, vårt hårt slitande crew, alla leverantörer, samarbetspartners med flera. Vi lider med alla hotell, restauranger, campingar, bussarrangörer och försäljare i och runt alla de orter vi skulle besökt. De skulle alla fått välbehövliga gäster och intäkter till sina verksamheter i dessa tuffa tider.”

Diggiloo

 

 

Efter biljettrusningen släpps nu ett extra Diggiloo i Dalhalla! Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen, större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker! Vad sägs om återvändarna, David LindgrenJessica Andersson och Mariette? Eller varför inte Tommy Nilsson och Per Andersson som äntligen gör comeback? Dessutom multibegåvade Sarah Dawn Finer, rockdrottningen Sanne Salomonsen, den lysande musikalstjärnan Peter Jöback, fantastiska Frida Öhrn och faktiskt både sist och minst, i alla fall yngst,stjärnskottet Theoz på Diggiloo-scenen för första gången. Rutinerade Lisa Stadell ser vi självklart också tillsammans med nykomlingen Kristina Lindgren.

Ni hör ju själva – med det här gänget kan det inte bli annat än succé i Dalhalla!

18 juli
2021
17.00
BOKA BILJETT

Hemsida: https://diggiloo.com

Information

Biljettpriser

Blå: 845 kr inkl Diggiloo-filt & program

Gul: 745 kr inkl Diggiloo-filt & program

Röd: 745 kr inkl Diggiloo-filt & program

Grön: 645 kr inkl Diggiloo-filt


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom vårt biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00