Encore

Encore – Encoren efter en konsert är den musikaliska efterrätt som både sångare och publik längtar till, och det finns få saker som är så uppfyllda av lust och glädje som extranumret. När två av Sveriges mest uppskattade operasångare, Rickard Söderberg och Matilda Paulsson, ger konsert så är det fyllt med dessa extranummer som vanligen inte ges plats i det ordinarie konsertprogrammen, men som alla älskar.
”Detta är vår Guilty Pleasure” säger Matilda Paulsson.
De kastar sej mellan genrer och röstfack, för när extranumret väl kommer upphävs operavärldens vanliga regler och allt är tillåtet, och dessa undanskuffade nummer kan upphöjas till huvudakt.
”Vissa stycken kanske inte anses tillräckligt fina. Men det är briljant musik, och varje gång jag o Rickard sjunger dessa låtar ihop efter en konsert så lyfter taket.”
Porgy and Bess, Glada Änkan och Annie get your gun varvas med världens mest ikoniska duett ur don Giovanni; la ci darem la mano.
”När jag fyllde 40 bjöd jag på en meny där alla rätter bestod av desserter, och nu ger jag ut en skiva med bara extranummer. Jag försöker bara njuta lite mer av livet helt enkelt…” avslutar Rickard.

Sopran: Matilda Paulsson
Tenor: Rickard Söderberg
Dalasinfoniettan
Dirigent: Joakim Unander

18 augusti
19:00
BOKA BILJETT

Hemsida: http://dalhallaopera.se

Information

Konserten slutar ca 21.00

Biljettpriser

Blå:

Grön: 250 kr

Röd: 475 kr

Gul: 475 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom våra biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00

Visit Dalarna 0771 - 62 62 62