First Aid Kit

 

Den svenska duon First Aid Kit, bestående av Klara och Johanna Söderberg behöver ingen närmare presentation.Systrarna har turnerat över hela världen och ständigt spelat för utsålda hus. Sommaren 2014 gjorde de en fantastiskt konsert i Dalhalla.  Det är med stor glädje vi välkomnar dem tillbaka.

Den 19 januari släppte de sitt efterlängtade nya album Ruins, som för tredje veckan i rad toppar Albumlistan. Skivan är producerad av Tucker Martine (My Morning Jacket, Laura Veirs) och spelades in i Portland, Oregon där duon samarbetade med flertalet fantastiska artister – Peter Buck från REM, Glenn Kotche från Wlico och McKenzie Smith från Midlake.
First Aid Kit säger själva:
’Postcard’ är en låt med ett väldigt traditionellt sound och vi ville att produktionen skulle spegla det. Det är ingen bitter låt, snarare vänder den sig till en älskare, för att önska dem välgång på sin resa, samtidigt som man måste släppa taget.”

“Ruins” är uppföljaren till bandets “Stay Gold”, som med sina tio smakfulla och ambitiösa låtar på ett vackert sätt fångar deras livfulla historieberättande och skivan hyllades som en av 2014 års bästa skivor. I våras släppte duon också en singel på den internationella kvinnodagen, ”You Are the Problem Here”. Det är en stark, passionerad och arg låt som vänder sig mot vågen av våldtäkter och den del av intäkterna doneras till Women for Women International.

17 juli
21.00
BOKA BILJETT

Hemsida: http://www.firstaidkitband.com

Information

Biljettpriser

Blå: 990 kr

Grön: 790 kr

Röd: 890 kr

Gul: 890 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom våra biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00

Visit Dalarna 0771 - 62 62 62