Hammerfall & Mustasch

Dalhalla är handikappanpassat för konsertbesök. Särskild parkering för rörelsehindrade finns, där handikappfordon tar hand om dig.

Handikapplatserna är belägna på vår rullstolssektion i sektion A, raderna 21 + 23 och bokas via Visit Dalarna 0771-62 62 62, Nortic 0455-619700 eller Dalhallas kansli 0248-79 79 50.

LÄS MER HÄR

Om du färdas med egen bil finns det 1 000 parkeringsplatser där du har möjlighet att parkera. Parkeringen ligger ca 200 meter från entrén.

Vår busstransfer anordnas i samverkan med vår transportpartner Siljan Buss som erbjuder busstransporter mellan Gävle, Falun, Borlänge och Orsa till våra evenemang.

LÄS MER HÄR

Gör konsertbesöket i Dalhalla till en upplevelse för alla sinnen – inled kvällen med en trerätters middag i restaurangen.

LÄS MER OCH BOKA HÄR

HammerFall

Sedan debuten i juni 1997 har HammerFall varit med och format den svenska hårdrocks-scenen. Med åtta studioskivor, flertalet listettor, guldskivor, utsålda turnéer och mycket, mycket annat har de skapat en gedigen meritlista. År 2005 skrev de historia som det första hårdrocksband från Göteborg att göra en headlinekonsert på Scandinavium.

Efter en välförtjänt paus återvände bandet 2014 med den hyllade skivan (r)Evolution, vilket följdes av en jubileumsspelning på Wacken Open Air i Tyskland, där första skivan spelades i sin helhet, samt ett uppträdande på Stora scenen på Liseberg för 3:e gången karriären. Den mycket framgångsrika turnén World Wide Revolution tog bandet över hela världen och lade grunden för den 10:e studioskivan Built To Last som släpptes 2016. Sedan dess har HammerFall spenderat tiden ute på vägarna och under parollen Built To Tour har hundratals spelningar gjorts.

Den här sommaren laddar bandet för släppet av den nya skivan Dominion som släpps 16 augusti.

 

Mustasch

Mustasch har sedan starten 1998 byggt upp ett minst sagt imponerande CV. Utsålda förband- och headline-turnéer med band som Motörhead och Gluecifer har avlöst varandra samt fyra Grammisnomineringar varav två vinster i kategorin ”Årets Hårdrock”. 2017 började starkt med ett bejublat framträdande i Melodifestivalen när de tillsammans med vissångaren Hasse Andersson framförde de klassikern ”Änglahund” i ny hårdrockstappning.

 

20 juli
21.00
BOKA BILJETT

Hemsida: https://www.hammerfall.net, http://www.mustasch.net

Information

Åldersgräns: Nej

Parkeringen öppnar: 17:30
Entrén öppnar: 18:30
Konsertstart: 21:00
Paus: ja
Slut: ca 00:00

Kontantfritt (endast kortbetalning)
Rökfritt (hela arenan)

Visitation förekommer i entrén av säkerhetsskäl. 
Det är inte tillåtet att ta med egen mat eller dryck i flaska för förtäring i arenan.
Kamera, filmkamera och eller ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på arenan.
Det är inte heller tillåtet att ta in skrymmande föremål såsom stora väskor eller paraplyer.
>> LÄS MER HÄR

Biljettpriser

Blå: 690 kr

Gul: 790 kr

Röd: 690 kr

Grön: 590 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom våra biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00

Visit Dalarna 0771 - 62 62 62