fbpx

HUMORKALASET

Årets upplaga av Humorkalaset har en lika stjärnspäckad uppställning som förra årets succé på Dalhalla. Nu förstärks kvällen också av de två internetfenomenen Filip Dikmen och Karsten Torebjer.

I det kommande kalaset kommer du också att se David Batra, Petra Mede, Nour El Refai, Babben Larsson, Johanna Nordström, Özz Nûjen, Tomas Järvheden och Måns Möller. Det kommer helt enkelt att bjudas på en kavalkad av skratt.

— När Humorkalaset var på Dalhalla i somras var det första gången någonsin det gjordes standup på Dalhalla. Jag missade den möjligheten – men får nu vara med andra gången det sker. Det är kul att få vara med när svensk ståupphumor letar sig ut från små källare och nu fyller stora utescener med tusental i publiken, säger David Batra.

Det kommer att bjudas på en storslagen standupkväll med unika inslag. Kvällen leds av konferenciererna Petra Mede och Johanna Nordström.

— Exhibitionisten i mig är glad att få vara tillbaka på livescenen och leda tre stjärnspäckade kvällar. Att göra det tillsammans med Johanna Nordström känns naturligt – What can I say, she is me, but younger, Petra Mede.

Missa inte årets skrattfest i Dalhalla!

27 juni
20.00
BOKA BILJETT

Hemsida: https://www.humorkalaset.se

Information

Åldersgräns 13 år

Biljettpriser

Blå: 895 kr

Gul: 795 kr

Röd: 795 kr

Grön: 495-595 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom vårt biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00