Laleh

Laleh i sitt livs form! 

Hösten inleddes med det kritikerrosade albumet ”Kristaller” och just nu pågår den hyllade ”Kristallerturnén”
med en trettiomanna orkester med mer åt en klassisk inriktning. En turné som säljer ut arena efter arena.
I Stockholm var publiktrycket så stort att ett byte från Hovet till ett utsålt Ericsson Globe blev nödvändigt.

Nu kan vi glädjande meddela att Laleh beger sig ut på en omfattande skandinavienturné i sommar med ett tilltaget pop band istället, så räkna med en färgsprakande show med explosiv popglädje i sommarkvällen.

Det råder inte direkt någon brist på hitlåtar när Lalehs turné inleds i juni nästa år, det kommer då vara tre år sedan hon gjort en sommarturné i Skandinavien.

”Bara få va mig själv”, ”Aldrig bli som förr”, ”Live tomorrow” ”Some die young” och ”Goliat” är bara några av de älskade låtarna.

– Jag hoppas på fest, en lekfull popkonsert med mycket dans, konfetti, glädje och tårar, dessutom ser jag fram emot att vara i Sverige i sommar – säger Laleh som bor numera i USA och arbetar som musik producent och låtskrivare.

Lalehs sjätte studioalbum ”Kristaller” släpptes den 16 september och har har legat i toppen på albumlistan i Sverige sedan dess. Albumet har överösts av beröm från både kritiker och fans. Jan Gradvall skrev ”Laleh i sin livs form” och gav albumet 5 av 5 i DI Weekend.

21 juli
21:00
BOKA BILJETT

Hemsida: http://laleh.se/

Information

Biljettpriser

Blå: 990 kr

Grön: 790 kr

Röd: 890 kr

Gul: 990 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom våra biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00

Visit Dalarna 0771 - 62 62 62