fbpx

Moraeus i Dalhalla

Efter förra årets succéföreställningar är det nu klart att Kalle återvänder till Dalhalla.

“Moraeus i Dalhalla” är en unik show helt anpassad för Dalhallas gigantiska scen. Kalle Moraeus med flera publiksuccéer sedan tidigare återvänder nu under sommaren 2019 med en härlig föreställning tillsammans med hans fantastiska gäster.

Under föreställningen har Kalle med sig Lasse Berghagen, Ann-Louise Hanson, Loa Falkman, Emmi Christensson, Orsa Spelmän samt sitt eget band Hej Kalle.

-Det känns väldigt spännande att få återvända till den kanske finaste scenen i Sverige. Att få stå på Dalhallas scen är en enorm utmaning och att få komma tillbaka är naturligtivs en stor ära. Det är verkligen något som jag och alla mina musiker och artistvänner ser fram emot, säger Kalle Moraeus.

 

Lasse Berghagen

Lasse Berghagen är utan tvivel en av Sveriges mest respekterade och folkkära artister och är en del av det svenska kulturarvet. Lasse har skrivit och framfört en rad låtar som blivit svenska klassiker: Stockholm i mitt hjärta, En kväll i juni, Teddybjörnen Fredriksson, Sträck ut din hand, Du är för alltid en del utav mig och Tacka vet jag logdans är bara några exempel.

Ann-Louise Hanson

En gigant inom svensk showbiz, med en erfarenhet inom artisteriet som få i vårt land besitter. Hon påbörjade sin yrkesresa i mitten av 50-talet och har i årtionden tillhört den svenska artisteliten. Ann-Louise är inskriven i den svenska musikhistorien och folksjälen för all framtid.

Loa Falkman

Carl Johan ”Loa” Falkman är en svensk operasångare (baryton), skådespelare och en av våra mest uppskattade och allsidiga artister. Loas konstnärliga nyfikenhet har lett honom till ett växelbruk mellan opera, operett, konsert, musikal, krogshow, storbandsjazz, teater, film, radio och tv. Loa har tilldelats en guldbagge, 2 guldmasker, Paris stads medalj i silver 1982 och 2003 utnämndes han till hovsångare.

Emmi Christensson

En klassisk skönhet med en solklar sopranröst som med värme och självklarhet tar sig an de allra högsta av toner, Emmi Christensson lämnar ingen oberörd! Under sin karriär hittills har Emmi gjort huvudroller i flera ikoniska musikaler som Les Miserables, West Side Story, Sound of music och inte minst Phantom of the opera.

Dalhalla är handikappanpassat för konsertbesök. Särskild parkering för rörelsehindrade finns, där handikappfordon tar hand om dig.

Handikapplatserna är belägna på vår rullstolssektion i sektion A, raderna 21 + 23 och bokas via Visit Dalarna 0771-62 62 62, Nortic 0455-619700 eller Dalhallas kansli 0248-79 79 50.

LÄS MER HÄR

Om du färdas med egen bil finns det 1 000 parkeringsplatser där du har möjlighet att parkera. Parkeringen ligger ca 200 meter från entrén.

Vår busstransfer anordnas i samverkan med vår transportpartner Siljan Buss som erbjuder busstransporter mellan Gävle, Falun, Borlänge och Orsa till våra evenemang.

LÄS MER HÄR

Gör konsertbesöket i Dalhalla till en upplevelse för alla sinnen – inled kvällen med en trerätters middag i restaurangen.

LÄS MER OCH BOKA HÄR

13 juli
20.00
BOKA BILJETT

Hemsida: www.kallemoraeus.se

Information

Åldersgräns: Nej

Parkeringen öppnar: 16:30
Entrén öppnar: 17:30
Konsertstart: 20:00
Paus: ja
Slut: ca kl 23.00

Kontantfritt (endast kortbetalning)
Rökfritt (hela arenan)

Visitation förekommer i entrén av säkerhetsskäl. 
Det är inte tillåtet att ta med egen mat eller dryck i flaska för förtäring i arenan.
Kamera, filmkamera och eller ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på arenan.
Det är inte heller tillåtet att ta in skrymmande föremål såsom stora väskor eller paraplyer.
>> LÄS MER HÄR

Biljettpriser

Blå: 850 kr

Gul: 715 kr

Röd: 715 kr

Grön: 615 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom våra biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00

Visit Dalarna 0771 - 62 62 62