P-Floyd

Welcome to the Machine

Efter den enorma succén med sin föreställning “Seven Deadly Sins”, där P-Floyd illustrerade berättelsen om Pink Floyd med hjälp av de sju dödssynderna, och där man spelade för utsålda konserthus runtom i Sverige, i Dalhalla med en anpassad variant, såväl som i London, Malmö Arena och Globen, bjuder nu ett av världens främsta konceptband på “Welcome to the Machine – the dismantling and reassembling of Wish You Were Here”.

Eftersom P-Floyd ständigt har som mål att överträffa sig själva och bjuda sin trogna publik på nya upplevelser vill man nu bjuda på ännu en magisk afton i Dalhalla. Denna gång kommer P-Floyd att montera ner ett av Pink Floyds mest kända och ikoniska album, “Wish You Were Here” och sätta ihop det igen på sitt sätt. Egna tolkningar av hela albumet vilket garanterar en helt unik upplevelse.

Dessutom kommer man som alltid att bjuda på en kavalkad av Pink Floyds låtmaterial, med hela deras makalösa karriär som spann.

Kom och lyssna på när ett av världens mest kända album framförs på ett sätt ni aldrig hört tidigare, och följ med på en hisnande färd när P-Floyd tänder alla raketmotorer för en kosmisk resa genom tid och rum, då man färdas genom Pink Floyds tidlösa musikkatalog. Som alltid blir det en fest för alla sinnen, när bandet släpper loss sin produktion i absolut världsklass och låter sommarnatten och kalkbrottet bada i suggestivt ljus, och en kristallklar, blytung ljud-design.

M.i.s.s.a i.n.t.e!

3 augusti
21:00
BOKA BILJETT

Hemsida: http://www.p-floyd.com

Information

Parkeringen öppnar: 17:30
Entrén öppnar: 18:30
Konsertstart: 21:00
Ca 30 min Paus
Konserten slut: ca 00:10

Visitation förekommer i entrén av säkerhetsskäl. 
Det är inte tillåtet att ta med egen mat eller dryck i flaska för förtäring i arenan.
Kamera, filmkamera och eller ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på arenan.
Det är inte heller tillåtet att ta in skrymmande föremål såsom stora väskor eller paraplyer.
>> LÄS MER HÄR

Biljettpriser

Blå: 790 kr

Grön: 690 kr

Röd: 690 kr

Gul: 790 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom våra biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00

Visit Dalarna 0771 - 62 62 62