P-Floyd

Set the Controls for the Heart of the Sun 

P-Floyd Dalhalla 2019

“That’s one small step for man, one giant leap for mankind” 

 Eller i vår fria översättning, ”Det är ett litet steg för en människa att ta sig till Dalhalla, men ett gigantiskt språng för hennes sinnen”.

Denna sommar är det 50 år sedan människan reste till månen och satte sina fotsteg på den silverskiva som förundrat oss sedan urminnes tider.

Det firar vi med en makalös hyllning till ett av de viktigaste banden inom spacerock-genrens tillblivelse, musiktitanerna Pink Floyd.

Ett språng för alla era sinnen under en oförglömlig kväll där vi färdas genom ljusexplosioner, märkliga kraftfält och kosmiska ljudupplevelser allteftersom vi färdas genom Pink Floyds musikaliska universum!

Så visste du inte vad du skulle kröna sommaren med så vet du det nu! Set the Controls for Dalhalla och P-Floyd!

Dalhalla är handikappanpassat för konsertbesök. Särskild parkering för rörelsehindrade finns, där handikappfordon tar hand om dig.

Handikapplatserna är belägna på vår rullstolssektion i sektion A, raderna 21 + 23 och bokas via Visit Dalarna 0771-62 62 62, Nortic 0455-619700 eller Dalhallas kansli 0248-79 79 50.

LÄS MER HÄR

Om du färdas med egen bil finns det 1 000 parkeringsplatser där du har möjlighet att parkera. Parkeringen ligger ca 200 meter från entrén.

Vår busstransfer anordnas i samverkan med vår transportpartner Siljan Buss som erbjuder busstransporter mellan Gävle, Falun, Borlänge och Orsa till våra evenemang.

LÄS MER HÄR

Gör konsertbesöket i Dalhalla till en upplevelse för alla sinnen – inled kvällen med en trerätters middag i restaurangen.

LÄS MER OCH BOKA HÄR

3 augusti
21.00
BOKA BILJETT

Information

Parkeringen öppnar: 17:30
Entrén öppnar: 18:30
Konsertstart: 21:00
Paus: ja
Slut: ca kl 00:00

Kontantfritt (endast kortbetalning)
Rökfritt (hela arenan)

OBS! Bilevenemanget Classic car week pågår i Rättvik vilket orsakar stora köer. Ta god tid på er inför evenemanget. Även köbildning efter avslutat evenemang kommer att uppstå.

Visitation förekommer i entrén av säkerhetsskäl. 
Det är inte tillåtet att ta med egen mat eller dryck i flaska för förtäring i arenan.
Kamera, filmkamera och eller ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på arenan.
Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer eller skrymmande föremål såsom stora väskor.
>> LÄS MER HÄR

Biljettpriser

Blå: 790 kr

Gul: 790 kr

Röd: 690 kr

Grön: 690 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom våra biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00

Visit Dalarna 0771 - 62 62 62