fbpx

P-FLOYD

Kära gäst,

Som följd av pandemin och regeringens förbud mot offentliga tillställningar måste vi tyvärr meddela att det inte är möjligt att genomföra konserten med P-Floyd i Dalhalla den 1 augusti. Det är oerhört tråkigt att behöva ge detta besked, men som arrangör gör allt vi kan för att agera ansvarsfullt och följer de direktiv och rekommendationer som råder. Vi vill såklart att du ska få möjlighet att uppleva denna fantastiska konsert. Därför gör vi nu allt vi kan för att hitta ett nytt datum för bandet. I denna tid behöver vi ha saker att se fram emot. Tack för ditt tålamod.

Din biljett till P-Floyd den 1 augusti 2020 kommer att vara giltig för det nya datumet så håll hårt i biljetten. Har du bokat tillval som konsertbuss, konsertmiddag eller ställplats, blir även de automatiskt giltiga för det nya datumet. 

 

 

P-Floyd – ett av världens främsta konceptband. Det omdömet kommer från flera håll, dels från bandets fantastiska fans, Floydianerna, men även från synnerligen välmeriterade branschrävar som Mikael Henriksson (Lifeline) och Pete Smith som iscensatte Roger Waters konsert i Berlin när muren hade fallit samt Live Aid. Pete Smith har även jobbat med flera av Pink Floyds medlemmar och varit manager till Roger Waters. Han närvarade tillsammans med Peter Gilmour, bror till David Gilmour vid Dalhalla triumfen 2016.

Som konceptband kopierar P-Floyd inte supergruppen Pink Floyd rakt av. Det finns andra band som gör det med den äran. P-Floyd vill nyfiket och passionerat utveckla, tolka och bjuda sin publik på nya intryck och upplevelser samtidigt som man får avnjuta sin favoritmusik. Kärnan, kärleken och respekten till den tidlösa musiken ursprungligen skapad av Pink Floyd finns alltid där. Att kopiera musiken rakt av är enligt P-Floyd lite som att se favoritfilm återgiven i minsta detalj fast med nya skådespelare, och det passar bandet bättre att kreativt jobba med musiken de älskar och tillföra något av sig själva.

Genom att ständigt utvecklas själva håller de musiken levande och vital, och med sina magnifika ljus-och ljudproduktioner utlovas en gåshudsframkallande upplevelse utöver det vanliga.

6 augusti
2021
21.00
BOKA BILJETT

Hemsida: https://www.p-floyd.com

Information

Åldergräns 13 år

 

Biljettpriser

Blå: 790 kr

Gul: 790 kr

Röd: 790 kr

Grön: 690 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom vårt biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00