fbpx

RHAPSODY IN ROCK

Rhapsody In Rock återvänder till Dalhalla!

Det är nu tio år sedan Robert Wells och Rhapsody In Rock stod på Dalhallas scen. Under åren 1998-2010 var Robert Wells konsert projekt en stor del av arenans program . Med symfoniorkestrar, svenska och utländska sånggäster, dansare, specialkomponerade fyrverkerier, stuntmän, TV inspelningar och skräddarsydda scener har Rhapsody In Rock satt sin tydliga markering i Dalhallas historia. Robert Wells och hela ensemblen har sedan 1998 rekordet i antal framträdanden med 59 konserter varav 55 utsålda. TV konserterna har visats i Norden men även Kina och USA som har förstått att Dalhallas scen är unik i sitt slag.

Med höstens stora succé i bagaget återvänder man nu till Dalhalla med en festföreställning som går All In och specialkomponeras för Dalhalla.

Med 50 talet medverkande och hemliga sånggäster kommer publiken tas med på en musikalisk och spektakulär resa i äkta Rhapsody In Rock känsla.

15 augusti
20.00
BOKA BILJETT

Hemsida: https://rhapsodyinrock.se

Information

13 års åldergräns

Biljettpriser

Blå: 890 kr

Gul: 790 kr

Röd: 790 kr

Grön: 690 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom vårt biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00