Takida och Stiftelsen

tAKiDA OCH STIFTELSEN GÖR EXKLUSIV SOMMARKONSERT I DALHALLA!

Under våren har sångaren Robert Petterssons båda band turnerat land och rike runt för fullsatta arenor. Nu kulminerar denna engångskonstellation med en exklusiv avslutningsspelning på en av våra mest sceniska konsertinramningar i det nedlagda kalkbrottet Dalhalla den 28 juli.

Vi känner alla igen klassikerna ”You Learn” och ”Curly Sue” från ett av Sveriges mest streamade band Takida. Systerbandet Stiftelsen, som i januari släppte sitt senaste album ”Allting Låter Som Slipknot”, startades av Robert Pettersson och barndomskamraten Micke Eriksson. 2012 kom debutalbumet ”Ljungaverk” med singeln ”Vart jag än går”. De har passerat gränsen för tiofaldig platina för singeln, streamats över 165 miljoner gånger, fått en Grammis och släppt ytterligare två album.

Dalhalla, som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Vad kan passa bättre för att avsluta en episk turné än denna fantastiska inramning mitt i den svenska sommaren.

28 juli
NY STARTTID 20.00
BOKA BILJETT

Hemsida: http://site.takidamusic.com/tour/

Information

Biljettpriser

Blå: 650 kr

Grön: 550 kr

Röd: 650 kr

Gul: 750 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom våra biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00

Visit Dalarna 0771 - 62 62 62