fbpx

THE HIVES, MANDO DIAO & THE SOUNDS

Kära gäst,

Som följd av pandemin och regeringens förbud mot offentliga tillställningar är det inte möjligt att genomföra konserten med The Hives, Mando Diao & The Sounds i Dalhalla den 21 augusti. Konserten kommer istället att flyttas fram till den 3 september 2021, så att du får möjlighet att uppleva magin med denna trio. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt restriktioner från myndigheterna. Tack för ditt tålamod.

Din biljett till The Hives, Mando Diao & The Sounds den 21 augusti 2020 gäller för samma konsert den 3 september 2021. Har du bokat tillval som konsertbuss, konsertmiddag eller ställplats, blir även de automatiskt giltiga för det nya datumet. Har du däremot bokat boende i samband med ditt besök hos oss behöver du kontakta ditt hotell/boendeanläggning för att omboka till 2021.
 

Vi ses i Dalhalla nästa sommar!

 

Första konserten sålde ut rekordsnabbt så vi kör en till!

Ta chansen att se vad alla snackat om sedan förra årets succé i Dalhalla. Två utsålda kvällar som krossade det tidigare publikrekord två gånger och säkert fortfarande ekar mellan granarna i Dalarnas skogar.

Tre av Sveriges bästa liveband, The Hives, Mando Diao och The Sounds intar Dalhalla, en gång till!

THE HIVES

Bandet från Fagersta som erövrat rockvärlden med hits som ”Hate To Say I Told You So”, ”Come On! ” och ”Tick Tick Boom”. The Hives bildades under tidigt 90-tal som nyblivna tonåringar och har med slit, charm och talang lyckats bli Sveriges internationellt största rockband. De har spelat på alla de största TV showerna i världen; vunnit Grammisar, P3 Guld, Regeringens Musikexportpris och NME Awards; turnerat med Rolling Stones och AC/DC och hållit sig på topp i snart 20 år. De spelar regelbundet för 10 000 talsmänniskor i alla världsdelar och kallas av de som vet för världens bästa liveband!

MANDO DIAO

Statistiken, priserna och hyllningarna talar sitt tydliga språk; Mando Diao är ett av de största rockbanden vi har i Sverige. Sedan starten 2002 har gruppens album sålt över 1,5 miljoner exemplar världen över. Det har blivit över 1500 konserter i mer än 30 länder och Mando Diao har stått som headliner för stora internationella festivaler. Bandet är högaktuella med nya albumet ”BANG” som släpptes 18 oktober, där första singeln ”Long Long Way” har spelats flitigt på radion.

Mando Diao går alltid sin egen väg genom att följa sina konstnärliga visioner och intressen, de når ständigt nya höjder och omdefinierar ideligen popmusiken. Med explosiv energi och ett brett urval av hits blandat med oväntade guldkorn är deras liveshower något utöver det vanliga!

THE SOUNDS

”Hit Me”, ”Living In America”, ”Painted By Numbers”, ”No One Sleeps When I’m Awake” och ”Shake Shake Shake” för att nämna några – listan över The Sounds framgångsrika hits är många. Genom att leverera kaxig och högljudd indierock med oemotståndliga synthslingor hittade The Sounds sitt magiska recept i Helsingborg under 90-talets slut, och har med tiden blivit ett av Sveriges mest succéartade musikexporter.

Räkna med energi, eufori samt ett helt pärlband av grymma indiehits, frontat av bandets minst sagt uttrycksfulla sångerska Maja Ivarsson!

3 september
2021
20.00
BOKA BILJETT

Information

13 års åldersgräns

Biljettpriser

Blå:

Gul:

Röd:

Grön:


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom vårt biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00