fbpx

UGGLA, MISS LI & PETTER

Kära gäst,
Som du kanske redan förstått och som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra konserten med Magnus Uggla, Miss Li & Petter som skulle ägt rum i Dalhalla den 26 juli. Men som plåster på såren kan vi nu meddela att konserten kommer att flyttas fram till 25 juli 2021 så att du får se denna fantastiska trio uppträda i Dalhalla.

Din biljett gäller för det nya datumet!

 

Varken Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver någon närmare presentation. Tillsammans har de sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams och varit flitigt turnerande artister under en herrans massa år. Under förra sommaren lärde de känna varandra riktigt ordentligt i och med TV-succén ”Så mycket bättres jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program. Nu är det klart att de åker ut på en sommarturné tillsammans och kommer till Dalhalla den 25-26 juli. 

– Det kommer bli magiskt att få dra ut på vägarna tillsammans med Petter och Uggla i sommar. Jag älskade att spendera så mycket tid med dem på Gotland förra året och är jätteglad att få göra detta ihop med dem, hälsar Miss Li.

I höstas firade Så mycket bättre 10 år genom att bjuda tillbaka välkända artister från tidigare säsonger, och med Petter, Miss Li och Magnus Uggla i spetsen blev det såklart ännu en succé. I sommar sluter trion upp igen och ger sig ut på sommarturné, självklart med stopp i Dalhalla.

– Det kommer bli en episk turnésommar med värme, drag och handsprit, fortsätter Petter.

– Det var tre år sen sist och jag är sjukt rastlös, avslutar Magnus Uggla.

25 juli
2021
18.00
BOKA BILJETT

Information

Åldergräns 13 år

Biljettpriser

Blå: 1090 kr

Gul: 990 kr

Röd: 990 kr

Grön: 790 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom vårt biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00