fbpx

ULF LUNDELL

Kära gäst,
Som följd av coronaviruset och regeringens förbud mot offentliga tillställningar måste vi meddela att Ulf Lundell tagit beslutet att ställa in sin sommarturné och konsert i Dalhalla den 29 juli. Säkerheten för artister, fans och personal är såklart högsta prioritet. Som biljettköpare kan du välja mellan att få tillbaka pengarna eller byta biljetten mot ett presentkort.

– Man hoppas dag för dag trots att man inser att det nog är kört, man hoppas och gör scenarier, men en 70+-man som jag på hotell i Stockholm, på gator och torg, i replokaler, ute i Sverige, det är inte rimligt eller ansvarsfullt. Kanske kan jag komma på något annat sätt att leverera. Live är live, men just nu inte särskilt live. Man får fundera. Jag skickar mina hälsningar till alla trogna fans, till alla som sliter i sjukvården, till andra 70+-folk i karantänerna. Vi rör på oss men vi håller avstånd och är kärvänliga. Det här är som ett krigsutbrott, men vi ska, som W Churchill menade och sa, aldrig underskatta en kris, vi ska göra det bästa av det hela. Allt neråt ska vändas uppåt i lärdomar.
Ulf Lundell

Vi kontaktar dig inom kort angående återköp av din biljett

 

Det finns nog ingen som är så förknippad med svensk sommar som Ulf Lundell!

Med sina drygt fyrtio år som författare, artist och konstnär har Ulf Lundell, född 1949, ett stort antal böcker, album och konstverk i sitt bagage. Han är född och uppvuxen i Stockholm men numera bosatt på Österlen. Som artist debuterade Lundell 1975 med skivan Vargmåne och året därpå, 1976, kom generationsromanen Jack. Därefter har han utkommit med drygt trettio album och ett tjugotal romaner, diktsamlingar och andra böcker.

“Nu, äntligen, är helgerna över, det är Vardag igen oxveckor och fattigmånad. Men ljusare om mornarna och ljusare om kvällarna eller iallafall vid fyra halv fem. Det tar sej. Snart kommer lärkan, snart kommer tranorna. Så varför inte en sommarturné till när vi är igång?” – Ulf Lundell

29 juli
21.00
BOKA BILJETT

Hemsida: https://www.ulflundell.com

Information

Åldergräns 13 års

Biljettpriser

Blå: 790 kr

Gul: 790 kr

Röd: 690 kr

Grön: 590 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom vårt biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00