fbpx

WOODSTOCK DALHALLA

Med anledning av coronaviruset och Regeringens förbud måste vi nu meddela att Woodstock Dalhalla, föreställningen som är en hyllningskonsert till Woodstock – världens första stora rockfestival och som skulle ägt rum i Dalhalla den 10 juli nu flyttas fram till 9 juli 2021. I den rådande situationen måste vi alla ta vårt ansvar för att minimera smittspridning.

“Föreställningen är en hyllningsföreställning till Woodstock, till musiken som framfördes och till känslan och stämningen som denna festival framkallade, och som fortfarande lever kvar. Allt detta skulle vi få uppleva tillsammans på Dalhalla nu i sommar. Så kom då denna hemska Coronapandemi och nedstängning av allt roligt som vi planerat. 

Vi tar givetvis pandemin på största allvar och vill inte att vår publik ska känna oro eller rädsla för att träffas. En föreställning med artistgänget i hyllningen till Woodstockfestivalen och all den underbara musiken därifrån, ska vara en glädjens nostalgistund. Vi får längta till nästa år så håll hårt i dina biljetter. För de gäller till det nya datumet och du sitter på exakt den stolen som du köpte biljett till i år.

Håll er friska, tänk på avståndet samt tvätta händerna så ses vi alla till en fantastisk sommarkväll i Dalhalla 2021.”

Woodstock-gänget

Håll i din biljett – den gäller för det nya datumet!

 

 

Inför 50-årsjubileumet av WOODSTOCK – världens första stora rockfestival – genomförde åtta legendariska svenska artister en hyllningsturné hösten 2019. En turné som trotsade all beskrivning av succé; utsålda konserthus, fantastiska recensioner och stående ovationer av en hängiven och gedigen publik.

Nu kommer fortsättningen; WOODSTOCK DALHALLA. Låtarna, stämningen, historien flyttar in på Dalhalla fredag 10 juli 2020. Live!

Föreställningen är en hyllningsföreställning till Woodstock, till musiken som framfördes och till känslan och stämningen som denna festival framkallade, och som fortfarande lever kvar, även om vi måste påminnas om den lite då och då.

Det är åtta svenska artister, som alla har sin egen relation till Woodstock och allt det som Woodstock har betytt. Det kommer att bli låtar från Woodstock, där var och en av artisterna framför sina favoritlåtar, men på sitt eget sätt. En del av dem tillsammans. Låtar som numer är klassiska och som har inspirerat en hel värld.

Det kommer att bli en del anekdoter och kuriosa från festivalen, men vi gör inte anspråk på att berätta The Story of Woodstock. Däremot vill vi påminna om känslan, energin, stämningen och den odödliga musik som skapades i det absoluta slutet av 60-talet.

Kom och upplev det tillsamman med oss! LIVE i den makalösa miljön i Dalhalla!

 

CONNY BLOOM, PY  BÄCKMAN,

DAN HYLANDER, LAGAYLIA

MIKAEL RICKFORS, MATS RONANDER,

CLAS YNGSTRÖM, JANNE ÅSTRÖM

SPECIAL GUESTS

Samt 6 musikanter under ledning av Hansa Berg.

9 juli
2021
20.00
BOKA BILJETT

Hemsida: http://www.woodstock50.se

Information

13 år åldergräns

Biljettpriser

Blå: 790 KR

Gul: 690 kr

Röd: 690 kr

Grön: 490-590 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom vårt biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00