fbpx

WOODSTOCK DALHALLA

Inför 50-årsjubileumet av WOODSTOCK – världens första stora rockfestival – genomförde åtta legendariska svenska artister en hyllningsturné hösten 2019. En turné som trotsade all beskrivning av succé; utsålda konserthus, fantastiska recensioner och stående ovationer av en hängiven och gedigen publik.

Nu kommer fortsättningen; WOODSTOCK DALHALLA. Låtarna, stämningen, historien flyttar in på Dalhalla fredag 10 juli 2020. Live!

Föreställningen är en hyllningsföreställning till Woodstock, till musiken som framfördes och till känslan och stämningen som denna festival framkallade, och som fortfarande lever kvar, även om vi måste påminnas om den lite då och då.

Det är åtta svenska artister, som alla har sin egen relation till Woodstock och allt det som Woodstock har betytt. Det kommer att bli låtar från Woodstock, där var och en av artisterna framför sina favoritlåtar, men på sitt eget sätt. En del av dem tillsammans. Låtar som numer är klassiska och som har inspirerat en hel värld.

Det kommer att bli en del anekdoter och kuriosa från festivalen, men vi gör inte anspråk på att berätta The Story of Woodstock. Däremot vill vi påminna om känslan, energin, stämningen och den odödliga musik som skapades i det absoluta slutet av 60-talet.

Kom och upplev det tillsamman med oss! LIVE i den makalösa miljön i Dalhalla!

 

CONNY BLOOM, PY  BÄCKMAN,

DAN HYLANDER, LAGAYLIA

MIKAEL RICKFORS, MATS RONANDER,

CLAS YNGSTRÖM, JANNE ÅSTRÖM

SPECIAL GUESTS

Samt 6 musikanter under ledning av Hansa Berg.

10 juli
20.00
BOKA BILJETT

Hemsida: http://www.woodstock50.se

Information

13 år åldergräns

Biljettpriser

Blå: 790 KR

Gul: 690 kr

Röd: 690 kr

Grön: 490-590 kr


Serviceavgifter tillkommer

Se detaljerad karta

Enklaste sättet att boka din biljett är via vår internetbokning. Klicka på boka knappen för att boka din biljett. Du kan även boka via telefon genom vårt biljettombud.

NORTIC 0455 - 61 97 00