fbpx

ARBETA PÅ DALHALLA

Rättvik Event AB som bland annat driver Dalhalla behöver kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra högt uppsatta mål.

På Rättvik Event AB arbetar ca 14 heltidsanställda medarbetare och ca 150 säsongsanställda medarbetare och under flikarna till vänster hittar du de tjänster vi söker just nu.

Är du intresserad av att arbeta på Dalhalla och Rättvik Event så är du välkommen att skicka in en spontanansökan till ansokan@dalhalla.se

Servitör/Servitris

Omfattning: Deltid (20 – 40%)
Varaktighet: 11 dagar – 3 månader
Anställningsform: Säsongsarbete
Antal jobb: 2

Arbetslivserfarenhet:  2-4 års erfarenhet som servitör/servitris
Språk: svenska
Meriterande: engelska

Rättvik Event AB är ett evenemangsföretag som, bland annat, driver evenemang i Dalhalla. Hos oss arbetar ca 14 heltidsanställda medarbetare och ca 200 säsongsanställda medarbetare. Vi letar efter kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra högt uppsatta mål. Vi söker dig som vill göra våra gäster nöjda och som är noggrann, självständig och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt för oss att du har lätt för att lära och på kort tid kan sätta dig i nya rutiner. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska tidigare arbetat minst 3 år med bordsservering i en à la carte- eller evenemangsrestaurang.

Dalhallarestaurangen är belägen inom området i Dalhalla. Vi har öppet under konsertkvällar i juni-september. I restaurangen serverar vi en 3- rätters meny. Vi har även ett stort antal övriga serveringsställen. Dina arbetstider är eftermiddag/kväll under konsertkvällarna.

Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före utsatt slutdatum.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 mars

Mejla din ansökan till:
samuel.stalhandske(@)dalhalla.se