fbpx

Information angående coronaviruset

Det råder många frågor kring Coronaviruset och den unika situation vi befinner oss i. Här har vi samlat information till dig som gäst om hur Dalhalla påverkas.

I den rådande situationen måste vi alla ta vårt ansvar för att minimera smittspridning. Vi på Dalhalla kommer att göra allt vi kan för att agera ansvarsfullt och kommer självklart att följa de direktiv och rekommendationer från myndigheter som är aktuella i sommar. Vi är beredda att agera snabbt och fatta nya beslut i takt med att situationen förändras.

Hur påverkas Dalhallas evenemang 2020?
Regeringens beslut om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar för fler än 50 personer gäller tillsvidare och omfattar Dalhalla som arena och våra evenemang. I dagsläget planerar vi som arrangör att genomföra sommarens konserter, men om förbudet kvarstår eller om artisten själv väljer att flytta eller ställa in är vi beredda att agera och fatta nya beslut. Eftersom Regeringen inte gett någon tidsangivelse för när förbudet kan komma att hävas behöver vi vara förberedda på olika scenarier.

Hur påverkas du som biljettköpare?
I nuläget har vi ingen information att ge om hur specifika evenemang i sommar kommer att påverkas. Vi ber dig därför att avvakta med frågor kring detta och invänta information från oss. Vid eventuella ändringar kommer du som har köpt biljett att kontaktas direkt.

Har du frågor kring ditt biljettköp kan du alltid vända dig till oss på info@dalhalla.se