fbpx

Hemester i Dalhalla

Efter en slutsåld succé släpper vi nu flera datum och nya chanser att uppleva Dalhalla helt unikt i sommar.

Sommaren i Dalhalla blir inte som vi tänkt oss. Sveriges vackraste utomhusarena kommer att eka tom under stora delar av sommaren på grund av framflyttade konserter. Som många känner till är Dalhalla inte bara en omtalad och omtyckt konsertarena med fantastisk akustik, utan också en exotisk plats som många drömmer om att få uppleva och besöka. Nu ger vi dig därför möjligheten att tillsammans med en vän uppleva Dalhalla på ett helt unikt sätt. För första gången får ni rulla ner med husvagnen eller husbilen och övernatta i kalkbrottet. Under eftermiddagen och kvällen har ni möjlighet att ser er omkring i arenan, kanske till och med ta ett dopp i det turkosfärgade vattnet. Kvällen avslutas med en 3-rättersmiddag i Dalhallarestaurangen.

För att kunna erbjuda detta helt riskfritt och undvika eventuell smittspridning är erbjudandet begränsat. Våra gästers och medarbetares säkerhet är alltid vår främsta prioritet.

Pris: 2 495 kr
Priset inkluderar ställplats för husbil eller husvagn och 3-rättersmiddag för två personer i Dalhallarestaurangen, exklusive dryck.

Karta över platserna hittar du här.

 

En sådan här chans får man bara en gång – boka hemester i Dalhalla nu! Först till kvarn.

New Order

MENY

Förrätt
Sesamsotad tonfisk serveras med skaldjurscheviche, mangosalsa samt serranochips

Huvudrätt
Lågtempererad ryggbiff serveras med sötpotatispuré, pak choy, portvinssås, potatiskaka med chévre, rödbetschutney samt sommarprimörer

Dessert
Baileyscheesecake serveras med färska bär, karamelliserade hasselnötter, bärcoulis samt sorbet från Rättviksglass

Kontakta info@dalhalla.se med ditt ordernummer om du har allergier eller andra önskemål.

INFORMATION

Ni kommer att ha tillgång till ställplatserna från klockan 15:00. Utcheckning sker senast 12:00 dagen efter.

Ladda ner och spara eller skriv ut biljetterna för ställplatspaketet innan ni kommer till Dalhalla. I god tid innan får ni ett mejl med all information ni behöver inför ert besök.

Dalhalla ligger ca 7 km från Rättvik mot Mora. Ta av från riksväg 70 strax norr om Rättvik mot Kullsberg/Nittsjö. Följ vägskyltar mot Dalhalla. Platserna är numrerade, följ skyltning för att hitta till din plats.

 

Avbokning sker via vårt kontaktformulär och är möjligt fram till tre dagar före evenemangets starttid. Vi reserverar oss för mindre ändringar i menyn.