fbpx

JESUS CHRIST SUPERSTAR – NYA DATUM
1-3 JULI 2022, DALHALLA

Konsertversionen av Jesus Christ Superstar i Dalhalla skjuts nu fram ytterligare en gång till följd av pandemin. De nya konsertdatumen är 1-3 juli 2022 och din biljett gäller fortfarande för det nya datumet.

Säkerheten för artister, publik och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Konsertdatum
15 juli 2020 flyttades till 2 juli 2021 – Nytt datum är 1 juli 2022
16 juli 2020 flyttades till 3 juli 2021 – Nytt datum är 2 juli 2022
17 juli 2020 flyttades till 4 juli 2021 – Nytt datum är 3 juli 2022

 

FRÅGOR & SVAR

Kommer jag få samma plats på det nya datumet?
Ja du behåller samma plats. Den biljett du har är automatiskt giltig för det nya datumet och din plats är samma som det står på biljetten. Inga nya biljetter skickas ut.

Jag kan inte gå på det nya datumet, vad gör jag?
Om du skulle ha förhinder och inte kan gå på det nya datumet kan du ansöka om att få pengarna tillbaka. Du måste i så fall kontakta vår biljettleverantör Nortic, endast via denna länk, senast den 3/7 2021. Vänligen notera att serviceavgiften ej återbetalas.

Jag har bokat mat, VIP, bussbiljett eller ställplats i tillägg till min konsertbiljett. Flyttas det också?
Ja, alla tilläggsprodukter flyttas med till det nya datumet. Du behöver inte höra av dig till oss för att flytta dessa. Detta sker automatiskt.

Jag har bokat boende, hur gör jag med det?
Du behöver själv kontakta ditt hotell/boendeanläggning och se vad de har för ombokningsregler och se om de kan hjälpa dig att boka om till 2022.

Jag har inte fått svar på min fråga, hur gör jag?
Har du frågor kring din biljett eller andra frågor kan du läsa mer i våra Frågor & Svar, eller kontakta oss genom att klicka här.

Fortsätt längta och håll hårt i biljetten!