ARBETA PÅ DALHALLA

Rättvik Event AB som bland annat driver Dalhalla behöver kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra högt uppsatta mål.

På Rättvik Event AB arbetar ca 14 heltidsanställda medarbetare och ca 150 säsongsanställda medarbetare och under flikarna till vänster hittar du se tjänster vi söker just nu.

Är du intresserad av att arbeta på Dalhalla och Rättvik Event så är du välkommen att skicka in en spontanansökan till ansokan@dalhalla.se

Vi söker personal som kan bemanna vår vackra konsertarena under sommaren. Just nu söker vi arenavärdar som kan arbeta på konsertdagar under perioden juni-september. Som arenavärd är du en viktig del i att skapa trivsel för våra besökare genom att se till att alla känner sig välkomna. Du kan svara på frågor från besökare samt att hjälpa till med att hålla rent och snyggt i vår arena både före, under och efter konsert. Arbetet kan även innebära att bemanna några av våra försäljningsställen.

Personen vi söker bör ha stor känsla för service och en positiv attityd. Vi ser också att du har en förmåga att skapa en välkomnande atmosfär. Du är ansvarstagande och har en förmåga att ta egna initiativ.
Det är önskvärt att du har fyllt 18 år då arbetstiden ofta är förlagd till sena kvällar.

Vi erbjuder dig ett stimulerande sommarjobb med avtalsenlig lön. Vi är medlemmar i Visita och följer HRF’s avtal.

Deltid, med varierande arbetstider. Timlön.

Märk ansökan med “Arenavärd Dalhalla”.

Ansökan skickas via epost till: ansokan@dalhalla.se, senast 2019-03-31.

Vi söker dig som vill göra våra gäster nöjda och som är noggrann, självständig och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt för oss att du har lätt för att lära och på kort tid kan sätta dig i nya rutiner. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kassavana och erfarenhet från yrket är önskvärt.

Dalhallarestaurangen är belägen inom området i Dalhalla. Vi har öppet under konsertkvällar i juni-september. I restaurangen serverar vi en 3-rätters meny. Vi har även ett stort antal övriga serveringsställen.

Nu behöver vi inför sommarsäsongen 2019 förstärka vårt team med serveringspersonal,  barpersonal och kassapersonal.

Vi erbjuder dig ett stimulerande sommarjobb med avtalsenlig lön. Vi är medlemmar i Visita och följer HRF’s avtal.

Deltid med varierande arbetstider. Timlön.

Märk ansökan med “Servering Dalhalla”.
Ansökan skickas via epost till: ansokan@dalhalla.se, senast 2019-03-31. 

Vi söker personal som kan bemanna vår entré under perioden juni-september. Arbetet innebär dels att arbeta som guide och hålla egna guidade turer där du berättar för besökare om Dalhalla. Det innebär också att vara vårt ansikte utåt gentemot besökande kunder, sälja biljetter och svara på frågor om biljetter och Dalhalla.  Du hjälper också till med vår kundsupport genom att svara i telefonen och att svara på mail, där det även ingår att lära sig vårt biljettsystem med tillhörande rutiner. Arbetet kan förläggas till antingen dagtid eller kvällstid.

Personen vi söker bör ha en positiv attityd och en stor känsla för service,  gärna med erfarenhet av kundbemötande arbete. Det är också en fördel att vara stresstålig samt att kunna hålla många bollar i luften. Goda datakunskaper och kassavana är ett plus. Nödvändig utbildning får du av oss på plats.

Vi erbjuder dig ett stimulerande sommarjobb med avtalsenlig lön. Vi är medlemmar i Visita och följer HRF’s avtal.

Deltid, med varierande arbetstider enligt schema. Timlön.

Märk ansökan med “Entré Dalhalla”.

Ansökan skickas till ansokan@dalhalla.se, senast 2019-03-31.