ARBETA PÅ DALHALLA

Rättvik Event AB som bland annat driver Dalhalla behöver kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra högt uppsatta mål.

På Rättvik Event AB arbetar ca 14 heltidsanställda medarbetare och ca 100 säsongsanställda medarbetare och under flikarna till vänster hittar du se tjänster vi söker just nu.

Är du intresserad av att arbeta på Dalhalla och Rättvik Event så är du välkommen att skicka in en spontanansökan till ansokan@dalhalla.se

Vi söker positiva och serviceinriktade personer som vill sommarjobba med kundtjänst hos oss på Dalhalla. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans bemannar vår kundtjänst både dagtid och kvällstid. I vår kundtjänst kommer du huvudsakligen arbeta med inkommande telefonsamtal och mail från kunder där du hanterar ärenden som gäller biljettfrågor, betalningar, upplysningar kring arenan och allmänna frågor som gäller konserterna. Under konsertkvällar innebär det även att ta ansvar för att allt flyter bra i våra entréer samt att till viss del sälja biljetter och övriga varor i kassa.

Personen vi söker bör ha en positiv attityd och en stor känsla för service. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundbemötande arbete. Det är också en fördel att vara stresstålig då vi tidvis är hårt belastade. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och om du kan fler språk är detta extra meriterande. Goda datakunskaper och kassavana är ett plus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Tjänsterna startar med utbildning slutet av maj/början av juni och avslutas i och med sista konserten i september. Vi söker er som har möjlighet att arbeta hos oss under större delen av sommaren. Kundtjänstgruppen kommer att bestå av ca 4-5 personer som kan schemaläggas dag och/eller kväll.

Låter detta intressant så tveka inte att söka. Vi genomför urval och intervjuer löpande. Vi erbjuder dig ett stimulerande sommarjobb med avtalsenlig lön.

Vi är medlemmar i Visita och följer HRF’s avtal.

Deltid, med varierande arbetstider. Timlön.

Märk ansökan med ”Kundtjänst”.

Ansökan skickas via epost till: ansokan@dalhalla.se, senast 2017-03-31.

Arenavärd – flera platser

Vi söker personal som kan bemanna vår vackra konsertarena under sommaren. Just nu söker vi arenavärdar som kan arbeta på konsertdagar under perioden juni-september. Som arenavärd är du en viktig del i att skapa trivsel för våra besökare genom att se till att alla känner sig välkomna.

Du kommer i huvudsak att vara behjälplig med att hantera entréer, publikflödet före och efter konsert, hjälpa till med att svara på frågor från besökare samt arbeta som värd i närheten av scenen och artisterna. Du kommer att ingå som en del i Dalhallas säkerhetsteam.

Personen vi söker bör ha stor känsla för service och en positiv attityd. Vi ser också att du har en förmåga att skapa en välkomnande atmosfär. Du är ansvarstagande och har en förmåga att ta egna initiativ. Det är önskvärt att du har fyllt 18 år då arbetstiden ofta är förlagd till sena kvällar.

Vi erbjuder dig ett stimulerande sommarjobb med avtalsenlig lön. Vi är medlemmar i Visita och följer HRF’s avtal.

Deltid, med varierande arbetstider. Timlön.

Märk ansökan med “Arenavärd Dalhalla”.

Ansökan skickas via epost till: ansokan@dalhalla.se

Sista ansökningsdag: 2018-03-10

Servering/bar och kassapersonal – flera platser

Vi söker dig som vill göra våra gäster nöjda och som är noggrann, självständig och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt för oss att du har lätt för att lära och på kort tid kan sätta dig i nya rutiner. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kassavana och erfarenhet från yrket är önskvärt.
Dalhallarestaurangen är belägen inom området i Dalhalla. Vi har öppet under konsertkvällar i juni-september. I restaurangen serverar vi en 3-rätters meny. Vi har även ett stort antal övriga serveringsställen. 

Nu behöver vi inför sommarsäsongen 2018 förstärka vårt team med serveringspersonal,  barpersonal och kassapersonal.
Vi erbjuder dig ett stimulerande sommarjobb med avtalsenlig lön. Vi är medlemmar i Visita och följer HRF’s avtal.
Deltid med varierande arbetstider. Timlön. 

Märk ansökan med “Servering Dalhalla”.
Ansökan skickas via epost till:  ansokan@dalhalla.se
Sista ansökningsdag: 2018-03-31