ARBETA PÅ DALHALLA

Rättvik Event AB som bland annat driver Dalhalla behöver kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra högt uppsatta mål.

På Rättvik Event AB arbetar ca 14 heltidsanställda medarbetare och ca 100 säsongsanställda medarbetare och under flikarna till vänster hittar du se tjänster vi söker just nu.

Är du intresserad av att arbeta på Dalhalla och Rättvik Event så är du välkommen att skicka in en spontanansökan till ansokan@dalhalla.se

Servering/bar och kassapersonal – flera platser

Vi söker dig som vill göra våra gäster nöjda och som är noggrann, självständig och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt för oss att du har lätt för att lära och på kort tid kan sätta dig i nya rutiner. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kassavana och erfarenhet från yrket är önskvärt.
Dalhallarestaurangen är belägen inom området i Dalhalla. Vi har öppet under konsertkvällar i juni-september. I restaurangen serverar vi en 3-rätters meny. Vi har även ett stort antal övriga serveringsställen. 

Nu behöver vi inför sommarsäsongen 2018 förstärka vårt team med serveringspersonal,  barpersonal och kassapersonal.
Vi erbjuder dig ett stimulerande sommarjobb med avtalsenlig lön. Vi är medlemmar i Visita och följer HRF’s avtal.
Deltid med varierande arbetstider. Timlön. 

Märk ansökan med “Servering Dalhalla”.
Ansökan skickas via epost till:  ansokan@dalhalla.se
Sista ansökningsdag: 2018-03-31