fbpx

Barnkalasfestivalen

Sugs in i en förtrollande värld – ta oss i handen och följ med Pettson & Findus, dansa loss med Bamse & Lova, förbluffas av trollkarlen Daniel Kane och sjung med Arne Alligator.

Barnkalasfestivalen är precis vad det låter som; en blandning av barnkalas och festival, dit
alla är välkomna, stora som små. Med en blandning av barnkalas och festival får besökarna följa med in i en förtrollande värld – tillsammans med några av våra mest folkkära barnkaraktärer.

– Här finns något för både barn och skrynkliga barn… och viktigast av allt är att alla barn, oavsett ålder, ska få chansen att uppleva något riktigt, riktigt roligt tillsammans. En skrattfest för hela familjen! säger Fanny Wistrand, som spelar Findus.


PETTSON & FINDUS
En familjeföreställning där alla får vara med och sjunga och skratta åt Pettssons alla tokerier. Allra oftast följer Findus med, men när Findus måste vakta gården så är det Prillan eller Högsta Hönset som får vara med och skoja.


BAMSE & LOVA

Bamse och Lova bjuder på sing-a-longfest med klassiker som Huvud, axlar, knä och tå, Imse vimse spindel och massor av andra välkända barnlåtar. En av Sveriges mest populära sång- & dansföreställningar.


DANIEL KANE
Daniel Kane är en magiker och illusionist av den nya generationen. Som finalist i Talang och med modern visuell magi i form av eld, papegojor och tankeläsning så tilltalar hans show hela familjen. Läs mer om Daniel Kane här.

 

ARNE ALLIGATOR
Arne Alligator sjunger och dansar till tonerna av sitt liveband, som framför de välkända sångerna. Han är även aktuell med en tv-serie som släpps 2024. Vi ses i djungeln för en fantastisk konsertupplevelse.

Information

Serviceavgift 40 SEK tillkommer.