fbpx

Hooja

Den 25 juli tar Hooja och DJ Mårdhund sommarturnén Tour Sten till Dalhalla! Det utlovas total leverans med nya låtar och kanske något annat fräckt.

Hallå
Det är som är lite speciellt med den här spelningen är att vi har med oss ett par kompisar från Finland som kommer spela innan oss som en slags förorkester, de heter Steve N Seagulls och de är så jävla fräcka, kanske det fräckaste Finland har producerat sen Nokiatelefonerna. Hoppas ni vill komma dit, vi lovar total leverans med nya låtar och kanske något annat fräckt, vi får se när vi syns där, hej! – Hooja & Mårdis


Hooja från Norrbotten presenterade sig 2021 med debutsingeln “Donkey Kong” klädd i en orange glesbygdskavaj, skotermask, solglasögon och pälsmössa. Tillsammans med vapendragaren och producenten DJ Mårdhund beskriver dem soundet som ”skogsdisco” och texterna är deras iakttagelser från livet i norr.


I början av 2023 vann den maskerade duon från Gällivare pris för Årets Grupp på P3 Guld, samtidigt var de nominerade till en Grammis för Årets Nykomling och turnerade med det egna konceptet Hoojafest. De har släppt ett eget mobilspel, lanserat en egen öl, och gjort fleecetröjan till ett trendplagg. Hoojas framfart har varit en snökanon över hela landet i både storstad och glesbygd och på kort tid har de blivit en av Sveriges mest hyllade artister.

 

För barn under 13 år krävs hörselskydd/hörselkåpor etc. som skyddar barnets hörsel. Alla besökare, oavsett ålder, ska ha en giltig biljett. Åldersgräns 7 år.

Information

Åldersgräns 7 år

Serviceavgift 80 SEK tillkommer.