fbpx

Melissa Horn & Albin Lee Meldau

Melissa Horn och Albin Lee Meldau – bägge två har de förmågan att beröra sina lyssnare på djupet. 27 augusti korsas deras vägar. Det blir en känslosam och vacker kväll då två av landets största och mest uppskattade artister tar över magnifika Dalhalla.

Melissa Horn har med sina målande texter om olycklig kärlek berört en stor publik med sin musik under drygt ett decennium. Debutalbumet ”Långa nätter” från 2008 och hennes nästkommande fem album har alla sålt guld respektive platina, tagit sig in högt upp på topplistorna i både Sverige och Norge, samt har belönats med ett flertal Grammisnomineringar.

I höstas kunde vi se Melissa Horn i Så Mycket Bättre. Hennes personliga tolkning av Cherries “Lämna honom” berörde Sverige på djupet, blev en radiofavorit och har sedan den släpptes legat stadigt på Spotifys Topp 50.

Tre år tidigare – 2018 – var det Albin Lee Meldau som var säsongens stora utropstecken i Så mycket bättre. Med tolkningar som ”Spela min favoritvals” tog han det svenska folket med storm. Sedan dess har hans populäritet bara ökat. Efter de svenskspråkiga släppen ”På svenska” och ”Epistlar” har han på den nya singeln ”Forget About Us” återvänt till engelskan.

Efter att på egen hand ha sålt ut flera turnéer i både Sverige och övriga Norden sammanstrålar de två favoriterna i Dalhalla 27 augusti och kröner sommaren med en fantastisk konsertkväll kantad av känslor, värme, inlevelse och vackert vemod.

Information
  • 27 augusti 2022
  • 20:00
  • Blå 790 SEK
  • Grön 490-390 SEK
  • Röd 590 SEK
  • Gul 690 SEK

Serviceavgift 80 SEK tillkommer.

Åldersgräns: - år
Parkeringen öppnar: 16:30
Entrén öppnar: 17:30

Visitation sker, läs mer.

Hemsida: