fbpx

För dig som köpt biljett till den 14 juli 2020 och 29 juli 2021 gäller samma biljett för det nya datumet, 28 juli 2022!

Tomas Ledin

Kära gäst,
Tack för ditt tålamod, vi vet att du längtar lika mycket som vi! Tyvärr måste vi ge dig besked om att Tomas Ledin nu skjuter fram sin sommarturné ytterligare en gång till följd av pandemin. Det nya datumet för konserten med Tomas Ledin i Dalhalla är 28 juli 2022 och din biljett gäller som tidigare för det nya datumet.

“Våra planerade konserter i sommar flyttas nu fram ännu en gång. Ännu ett år! Det känns frustrerande, naturligtvis och även lite lätt overkligt. Som vi har längtat. Nu får vi istället ladda om inför sommaren 2022. Jag hoppas verkligen att vi ses då … i en nådens sommarkväll!”

Ta hand om varandra, Tomas Ledin

För oss som arbetar med Dalhalla är säkerheten för artister, publik och personal alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Vi ber dig att fortsätt längta och hålla hårt i din biljett!

 

En nådens sommarkväll med alla klassiska hits

Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén “En Nådens Sommarkväll – Alla klassiska hits”. Efter de kritikerrosade succéerna med krogshowen “Skarpt läge” och inte minst vinterns största svenska publiksuccé, långfilmen “En del av mitt hjärta”, baserad på Tomas Ledins låtskatt, är efterfrågan på en turné enorm. I sommar är det äntligen dags.

Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar och svensk sommar är lika tätt förknippad med Tomas Ledin. Det är närapå omöjligt att tänka sig den ena utan den andra. Mycket tack vare nationalmonumentet Sommaren är kort, men även långt många fler älskade melodier än så, från “Blå, blå känslor” till “En dag på stranden”.

Information
  • 28 juli 2022
  • 21:00
  • Blå 990 SEK
  • Grön 690 SEK
  • Röd 790 SEK
  • Gul 890 SEK

Serviceavgift 80 SEK tillkommer.

Åldersgräns: 13 år
Parkeringen öppnar:
Entrén öppnar:

Visitation sker, läs mer.