fbpx

För dig som köpt biljett till den 26 juli 2020 och 25 juli 2021 gäller samma biljett för det nya datumet, 24 juli 2022!

Uggla, Miss Li & Petter

Tack för ditt tålamod, vi vet att du längtar lika mycket som vi!

Tyvärr måste vi ge dig besked om att sommarturnén med av Uggla, Miss Li & Petter skjuts fram ytterligare en gång till följd av pandemin. Det nya datumet för konserten med Så Mycket Bättre-trion i Dalhalla är 24 juli 2022 och din biljett gäller som tidigare för det nya datumet.

Varken Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver någon närmare presentation. Tillsammans har de sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams och varit flitigt turnerande artister under en herrans massa år. Under sommaren 2019 lärde de känna varandra riktigt ordentligt i och med TV-succén ”Så mycket bättres jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program. Nu kommer succétrion till Dalhalla.

– Det kommer bli magiskt att få dra ut på vägarna tillsammans med Petter och Uggla i sommar. Jag älskade att spendera så mycket tid med dem på Gotland 2019 och är jätteglad att få göra detta ihop med dem, hälsar Miss Li.

Sommaren 2019 firade Så mycket bättre 10 år genom att bjuda tillbaka välkända artister från tidigare säsonger, och med Petter, Miss Li och Magnus Uggla i spetsen blev det såklart ännu en succé. Nu sluter trion upp igen och ger sig ut på sommarturné, självklart med stopp i Dalhalla.

– Det kommer bli en episk turnésommar med värme, drag och handsprit, fortsätter Petter.

– Det var fyra år sen sist och jag är sjukt rastlös, avslutar Magnus Uggla.

Information
  • 24 juli 2022
  • 18:00
  • Blå 1090 SEK
  • Grön 790 SEK
  • Röd 990 SEK
  • Gul 990 SEK

Serviceavgift 80 SEK tillkommer.

Åldersgräns: 13 år
Parkeringen öppnar:
Entrén öppnar:

Visitation sker, läs mer.

Hemsida: