fbpx

För dig som köpt biljett till den 12 september 2020 och 18 september 2021 gäller samma biljett för det nya datumet, 17 september 2022!

Weeping Willows

Tack för ditt tålamod, vi vet att du längtar lika mycket som vi!

Tyvärr måste vi ge dig besked om att avslutningskonserten med Weeping Willows nu skjuts fram ytterligare en gång till följd av pandemin. Det nya datumet för “Weeping Willows med vänner” i Dalhalla är 17 september 2022 och din biljett gäller som tidigare för det nya datumet.

För oss som arbetar med Dalhalla är säkerheten för artister, publik och personal alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Vi ber dig att fortsätt längta och hålla hårt i din biljett!

 

Enligt traditionen avslutas sommaren i Dalhalla med en konsert utöver det vanliga, det gör den även i sommar! Det högaktuella bandet Weeping Willows kommer tillsammans med gästartister att leda publiken genom en kväll med musik, eld och ljusspel. En helt unik och minnesvärd upplevelse.

Låt dig förtrollas av högklassig musik och underhållning tillsammans med ljusupplevelser och brinnande eldar som möter Dalhallas vatten och karga bergväggar. Under den bara himmelen skapas ny magi i Dalhalla.

Närmare 100 000 besökare har sett den traditionella Fyrverkerikonserten genom åren vilket gör den till en av de mest uppskattade konserterna i Dalhalla. Nu går vi in i en ny era tillsammans med Weeping Willows och deras vänner!

I mars 2019 kom Weeping Willows tionde och Grammisnominerade  studioalbum ”After Us”, som hyllades unisont av Sveriges journalistkår. Med nytt album i bagaget var bandet ute på en omfattande turné både under sommaren och hösten samma år. Vintern 2019 ägnades åt ”Christmas Time Has Come Tour”, för femte året i ordningen. Weeping Willows plats på den svenska livescenen är helt enkelt självklar och snart är de även en del av den traditionella avslutningskonserten på Dalhalla.

-Det känns fantastiskt att få vara med och skapa en ny era i Dalhalla och avsluta konsertsomrarna med en avslutningsshow i sin unika form.
Magnus Carlsson 

Kvällens övriga artister presenteras längre fram.

Information
  • 17 september 2022
  • 20:00
  • Blå 750 SEK
  • Grön 750 SEK
  • Röd 750 SEK
  • Gul 750 SEK

Serviceavgift 80 SEK tillkommer.

Åldersgräns: 13 år
Parkeringen öppnar:
Entrén öppnar:

Visitation sker, läs mer.