DALHALLARESTAURANGEN

stockphoto_meat

VÄLKOMMEN TILL DALHALLARESTAURANGEN

Gör konsertbesöket i Dalhalla till en upplevelse för alla sinnen – inled kvällen med en trerätters middag i restaurangen. Längre ned på sidan hittar du alla konserter.

Trerätters middag
650 kr/person
Exkl. dryck
Vinpaket och annan dryck går att köpa på plats i restaurangen.

Fast meny serveras, se nedan.
Har du speciella önskemål eller allergier kontakta: info@dalhalla.se eller ring 0248 – 79 79 50 (vardagar 10:00-12:00) och förmedla ditt önskemål.

Bokningen stänger 2 dagar före konsert.

OBS! Gäller endast tillsammans med konsertbiljett.
När du köper menybiljett bokas automatiskt bord i restaurangen. Entrén för restauranggäster öppnar 3 timmar innan konsertstart, men det är ingen fast tid när restaurangbesökarna måste vara på plats. Huvudsaken är att Du känner att du hinner äta din middag i lugn och ro innan ni tar plats i salongen.

Vi reserverar oss för ändringar i menyerna.

Meny A  (1 juli – 19 juli)

Förrätt
Handskalade räkor på smörbrödstoast med kalix löjrom, picklad rödlök och syrad grädde, toppad med dill, citron och rädisa
Veg: Sparris – ramslökscrème – Picklad rödlök – rostad smörbröd – syrad grädde – örter – rädisa

Huvudrätt
Helstekt oxfilé från Siljans Chark med potatiskaka, rödvinssky smaksatt med black garlic serveras med grön sparris och confiterad körsbärstomat
Veg: Vegobiff – rösti – skysås – black garlic – brynt smör – vårlök – crisp – crudité

Efterrätt
Jordgubb- och rabarberpaj serveras med lime- och flädermousse, vaniljcurd och havtornssorbet från rättviksglass toppas med maräng, pistagekross och färska jordgubbar.

Vegetariskt: Kontakta info@dalhalla.se med ditt ordernummer om du önskar vegetariskt alternativ

Meny B  (20 juli – 7 september)

Förrätt
Tartar på kallrökt regnbåge från Leksand serveras med kalixlöjrom, kavring, västerbottenchips, saffranssyrad fänkål, friterad kapris samt senapsemulsion
Veg: Svartrot – västerbottenost – crème – kavring – friterad grönkål – kombu – syltad fänkål – betor – krondillsblomma

Huvudrätt
Helstekt ryggbiff från Siljans Chark serveras med jordärtskockspuré smaksatt med tryffel, potatiskaka, portvinsky, ostronskivling, rotfruktschips samt sommarprimörer
Veg: Soyabiff – hallon – sky – rotsakschips – tryffel – svamp – rotsaker – emulsion – krasse

Efterrätt
Chokladterrin med karamelliserade pecannötter, yuzuglass från Rättvik, citron- och havtornscoulis samt björnbär

Vegetariskt: Kontakta info@dalhalla.se med ditt ordernummer om du önskar vegetariskt alternativ

BOKA HÄR ⇓