fbpx

Barer

I Dalhalla finns tio barer. Barerna serverar ett genomarbetat utbud av öl, vin, sprit, drinkar och alkoholfria alternativ tillsammans med en del extra.  I många av barerna finns kaffe, fikabröd, sötsaker och snacks. Vi arbetar aktivt med att minska användandet av plast och från och med sommaren 2024 serveras ingen mat eller dryck på plast, i stället använder vi en mer miljövänlig papp. Entrén öppnar 2,5 timme innan konsertstart, samma tid öppnar foodcourten och barerna. Dalhalla är kontantfritt och vi tar endast kortbetalning. Vi reserverar oss för ändringar i utbud och menyer.

Templebar

Har allt; drinkar, shots, öl, vin, kaffe, vatten och tak över huvudet, det enda som saknas är varmkorv. Baren hittar du i mitten av Dalhalla, du känner igen den på sitt tak.

Drinkbar

Här serveras endast drinkar, väldigt goda drinkar, med eller utan alkohol. Drinkbaren hittar du på höger sida av restaurangen

Champagnebar

Här serveras noga utvald champagne och lite finare viner på både glas och flaska samt goda passande snacks. Vin & Deli hittar du till vänster om restaurangen.

Containerbar x2

Bredvid varandra står de två containrarna placerade och de serverar ett standardutbud med alla flaskor och burkar som Dalhalla har att erbjuda.

Stagebar

Hittar du till höger av salongen, utanför sektion A i höjd med rad 24. Här finns hela utbudet utom drinkar. Vill du dricka kaffe och äta korv med bröd gör du det här.

Lightbar x2

Dalhallas minsta barer, inte mer än ett hål i väggen. Men här finns både öl, vin och alkoholfritt. Barerna hittar du på varsin sida om den mittersta nedgången till salongen.

Lokalbar

Nyhet! Här finns öl och cider på fat från lokala bryggerier i Dalarna. Bland annat finns dryck från Oppigårds i Hedemora och Dalabryggeri i Rättvik.

Staropramenbuss

Vill du dricka Staropramen på fat är det hit du ska gå. Du kommer att känna igen den då det är den enda baren i hela Dalhalla som är en buss.