fbpx

Barer

I Dalhalla finns nio barer. Barerna serverar ett genomarbetat utbud av öl, vin, sprit, drinkar och alkoholfria alternativ tillsammans med en del extra.  I många av barerna finns kaffe, fikabröd, sötsaker och snacks. Vi reserverar oss för ändringar i utbud och menyer. Entrén öppnar 2,5 timme innan konsertstart, samma tid öppnar foodcourten och barerna. Dalhalla är kontantfritt och vi tar endast kortbetalning.

Templebar

Har allt; drinkar, shots, öl, vin, kaffe, vatten och tak över huvudet, det enda som saknas är varmkorv. Baren hittar du i mitten av Dalhalla, du känner igen den på sitt tak.

Drinkbar

Här serveras endast drinkar, väldigt goda drinkar, med eller utan alkohol. Drinkbaren hittar du på höger sida av restaurangen

Vin & Deli

Mer information kommer.

Containerbar x2

Bredvid varandra står de två containrarna placerade och de serverar ett standardutbud med alla flaskor och burkar som Dalhalla har att erbjuda.

Stagebar

Hittar du till höger av salongen, utanför sektion A i höjd med rad 24. Här finns hela utbudet utom drinkar. Vill du dricka kaffe och äta korv med bröd gör du det här.

Lightbar x2

Dalhallas minsta barer, inte mer än ett hål i väggen. Men här finns både öl, vin och alkoholfritt. Barerna hittar du på varsin sida om den mittersta nedgången till salongen.

Staropramenbar

Finns längst in mot bergväggen.

Staropramenbuss

Vill du dricka öl på fat är det hit du ska gå. Du kommer att känna igen den då det är den enda baren i hela Dalhalla som är en buss.