fbpx

Glamping

Stanna kvar efter er konsert och övernatta i ett av våra populära glampingtält. Njut av skogens lugn samtidigt som ni sover gott i sköna sängar. Dagen efter startar ni på bästa vis med Dalhallas frukostkorg, levererad direkt till tältet.

Du som bokat glamping i Dalhalla kommer till ett ombonat tält med nybäddade sängar. I tälten finns belysning samt möjlighet att ladda telefon eller liknande utrustning. Alla tält är utrustade med en värmefläkt. Dusch och toalett finns i närheten och handdukar ingår i bokningen. Parkeringen ligger strax intill med gångavstånd till både glamping- och konsertområdet.

Vill ni göra mer än att uppleva konserten i Dalhalla har ni som glampinggäst tillgång till lånecyklar. Närmaste badplats ligger på skönt promenad- eller cykelavstånd cirka 2 km bort. Det finns möjlighet att spela boule och kubb och för er som gillar frågesport finns en tipspromenad att utmana varandra i.

Det finns ett begränsat antal platser och alla ligger tillgängliga i bokningen nedan. Om systemet meddelar att det är fullbokat finns således inga platser kvar att boka.

Information till dig som har bokat glamping

Incheckning sker från klockan 15:00 i Informationshuset.

Ett tält gäller för två personer.

Infart till glampingområdet sker via vår VIP-parkering. Det är även där som ni hittar er reserverade parkeringsplats.

Frukost ingår.

Utcheckning sker senast klockan 11:00 dagen efter konsert.

Om gäster på något sätt strider mot säkerhetsföreskrifterna som finns på vårt glampingområde förbehåller vi oss rätten att avvisa gästen.