fbpx

Glamping

I Dalhalla har du nu möjlighet att boka ett av våra glampingtält som invigs sommaren 2022. Njut av skogens idyll och upplev Dalhalla i en helt ny form när du nu får chansen att bo i den vackra naturen.

Du som har bokat glamping i Dalhalla kommer till ett nybäddat tält där frukost ingår, även dusch och toalett finns till förfogande. Våra tält är djurfria. Parkeringen ligger nära intill med gångavstånd till både glamping- och konsertområdet.

Det finns ett begränsat antal platser och alla ligger tillgängliga i bokningen nedan. Om systemet meddelar att det är fullbokat finns således inga platser kvar att boka. Vi har ingen väntelista eller liknande utan det är upp till kund att hålla sig uppdaterad om det eventuellt tillkommer lediga platser.

OBS! Om gäster på något sätt strider mot säkerhetsföreskrifterna som finns på vårt glampingområde förbehåller vi oss rätten att avvisa gästen.

Observera att bilden ovan inte är tagen från vårt glampingområde, detta pga att vi ännu inte har eget bildmaterial.

Vill du boka ett exklusivt Glampingpaket med guidad visning och middag?

Besök Dalhalla en dag utan konsert och upplev skogens tystnad. Guidad visning av Dalhalla och trerättersmiddag ingår. Läs mer och boka genom knappen nedan.

Information till dig som har bokat glamping

Ni som har bokat glamping kommer att ha tillgång till tältet från klockan 15:00.

Ett tält gäller för två personer.

Infart till glampingområdet sker via vår VIP-parkering. Det är även där som ni kan parkera er bil.

Frukost ingår.

Utcheckning sker senast klockan 11:00 dagen efter konsert.