fbpx

Rhapsody in Rock

Efter alla år på scenen i Dalhalla sedan starten 1998 bjuder Robert Wells tillsammans med en stor ensemble bestående av dansare, orkester, fyrverkerier, en mängd annonserade gäster och olika specialinbjudna ”special guests” in till tre sprakande konsertkvällar. Ingen kväll kommer att vara den andra lik under Rhapsody In Rock – Festival.

– Känslan kommer att vara som en stor fest. Typ ”PROMS” konserten i England. ”Way Out Wells” var första arbetsnamnet men det kan ju vara lite för likt en annan festival, säger Robert Wells och skrattar.

 

Totalt kommer runt 50 personer att uppträda på scenen den 12, 13 och 14 juli.

        

– Det här är en fortsättning på förra årets 25-årsjubileum, men med extra allt. Dalhalla är den rätta exklusiva arenan för mig när vi gör Rhapsody In Rock, säger Robert.

  

Rhapsody In Rock – Festival kommer att bli en konserthelg att minnas!

 

Om Rhapsody In Rock

Över 1 950 000 har sett och upplevt Rhapsody In Rock bara i Skandinavien och har fortfarande publikrekordet på Ullevi 2003 med sittande publik. Dessutom 55 utsålda konserter bara i Dalhalla. Roberts Wells Rhapsody In Rock har turnerat bland annat i USA, Australien, Tyskland, England, och ett flertal gånger till Kina. Sex guldskivor och två Platinumutmärkelser.

 

21 av Rhapsody In Rock-konserterna har sänts i svensk tv, vilket torde vara svenskt rekord. Det har även blivit antal tv-sändningar
internationellt från bland annat Rhapsody-turnéerna i Kina, USA och Australien för att nämna några av länderna.

Information

Agelimit 13 years

A service fee of SEK 80 is added.