fbpx

Guidade visningar

Upplev Dalhalla och känn stämningen, testa akustiken och se det gröna vattnet.

Den guidade visningen sker till fots så det är viktigt att alla besökare kan gå på egen hand hela vägen. Det går såklart bra att vara med även som rullstolsburen eller om man har små barn i vagn. Vi möts utanför Informationshuset i Dalhalla.

 

Bokning av guidad visning görs online. Vi har ett begränsat antal besökare per grupp, på plats i Dalhalla kan endast enstaka biljetter köpas i mån av plats. Tillträde till arenan ges endast genom guidade visningar, det finns inte möjlighet att gå runt på egen hand. Det går inte heller att ta med sitt husdjur under visningen.

 

Visningarna sker på de datum och tider som går att boka här nedan. Är ni en större grupp kan ni boka in en privat visning, hör då av er till oss via vårt kontaktformulär.

 

Guidad visning med lunch

Följ med på en guidad visning med sommarlunch i Dalhalla! Lär dig mer om kalkbrottet och arenan och upplev platsen på ett annorlunda sätt. Stanna kvar i VIP-området och njut av en somrig ceasarsallad, vegetariskt alternativ finns. Pris 295 kronor per person. Varmt välkommen alla lördagar under juli månad klockan 12:00. Boka via knappen nedan.

Priser för guidade visningar 2024

70 kr 6-15 år
170 kr vuxen
140 kr student/pensionär

Vänligen observera att köpt biljett ej återlöses.

 

Gruppbokning
Före och efter säsong kan gruppvisningar göras efter överenskommelse.

För bokning, skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär så hjälper vi er.

 

Pris för gruppbokning:
3000 kr tur
24 personer eller fler: 130 kr person