fbpx

STÄLLPLATSER

På Dalhalla har du möjlighet att boka ställplats för husbil och husvagn när du besöker någon av våra konserter.
Det finns ingen el, inget vatten eller möjlighet till latrintömning på vår ställplats, för sådana faciliteter hänvisar vi till någon av campingarna i Rättvik.
Ni som bokar ställplats har tillgång till toalett vid informationshuset (Entré B).
När ni bokar er ställplats erhåller ni en biljett med en kod. Koden är giltig för in- och utpassering och toalett fram till utcheckningstiden som anges på biljetten.
Platserna är numrerade och ni hittar ert nummer på biljetten.
Det är inte tillåtet att använda engångsgrillar.

Ställplatserna är endast till för dem som vill stå kvar över natten med sin husbil eller husvagn. Om ni har för avsikt att åka vidare efter konserten hänvisar vi till vår ordinarie parkering.

Det finns ett begränsat antal platser och alla ligger tillgängliga i bokningen nedan. Om systemet meddelar att det är fullbokat finns således ingen platser kvar att boka. Vi har ingen väntelista eller liknande utan det är upp till kund att hålla sig uppdaterad om det eventuellt tillkommer lediga platser.

OBS! Om gäster på något sätt strider mot säkerhetsföreskrifterna som finns på vår ställplats förbehåller vi oss rätten att avvisa gästen.
Avbokning: Det går bra att avboka sin plats senast 24 timmar innan incheckning och få pengarna tillbaka. Mindre än 24 timmar innan debiteras kunden fullt pris. Om kund av någon anledning väljer att lämna vår ställplats efter incheckningstiden återbetalas ej några pengar för platsen.