fbpx

Ställplatser

I Dalhalla har du möjlighet att boka ställplats för husbil och husvagn när du besöker någon av våra konserter. Det finns ingen el, inget vatten eller möjlighet till latrintömning på vår ställplats, för sådana faciliteter hänvisar vi till någon av campingarna i Rättvik. Ni som bokar ställplats har tillgång till toalett vid informationshuset.


Det finns platser för fordon upp till 8,5 meter och platser för fordon upp till 12 meter. Max bredd för fordon på alla platser är 2,5 meter. Ni väljer plats i bokningen nedan. Det finns ett begränsat antal platser och alla ligger tillgängliga i bokningen nedan. Om systemet meddelar att det är fullbokat finns således ingen platser kvar att boka. Vi har ingen väntelista eller liknande utan det är upp till kund att hålla sig uppdaterad om det eventuellt tillkommer lediga platser.


När ni bokar er ställplats erhåller ni en biljett med en kod. Koden är giltig för in- och utpassering och toalett fram till utcheckningstiden som anges på biljetten. Platserna är numrerade och ni hittar ert nummer på biljetten. Det är inte tillåtet att använda engångsgrillar.

Ställplatserna är endast till för dem som vill stå kvar över natten med sin husbil eller husvagn. Om ni har för avsikt att åka vidare efter konserten hänvisar vi till vår ordinarie parkering.


Det går bra att avboka sin plats senast 24 timmar innan incheckning och få pengarna tillbaka. Mindre än 24 timmar innan debiteras kunden fullt pris. Om kund av någon anledning väljer att lämna vår ställplats efter incheckningstiden återbetalas ej några pengar för platsen.


Information till dig som bokat ställplats

  • Ni som bokat ställplats kommer att ha tillgång till ställplatserna från klockan 14:00. Infart till ställplatserna är via vägen mot Östbjörka, håll höger när ni ser den stora Dalhallaskylten. Följ sedan skyltning mot “Ställplatser”.
  • Ladda ner och spara eller skriv ut biljetten för ställplatsen innan ni kommer till Dalhalla.
  • På biljetten står den kod som ni sedan behöver för att kunna passera in genom bommen.
  • Koden gäller sedan för in- och utpassering, samt för toaletten vid informationen till och med utcheckningstiden.
  • Utcheckning sker senast 12:00 dagen efter konsert.
  • Om gäster på något sätt strider mot säkerhetsföreskrifterna som finns på vår ställplats förbehåller vi oss rätten att avvisa gästen.

INSTRUKTION KRING PARKERING
Platserna är numrerade och ni parkerar vid det nummer som anges på er biljett.

 

Tänk på att backa in på er plats mot pinnen med platsens nummer – med fronten utåt, eller draget för er med husvagn.